2017 Tavan Tasarımları - Trio Asma Tavan Sistemleri

2017 Tavan Tasarımları

Binanızda geniş kapsamlı bir değişikliğe mi karar verdiniz? Dairenizde veya iş yerinizde yaşam alanınızı biraz değiştirmek ister misiniz? Yapılacak işler listenizde tavanınızın tasarımında bir iz bırakmak varsa kafanızdaki beyaz dikdörtgenin standartından vazgeçip, yeni, orijinal ve unutulmaz bir şeyler icat etmelisiniz. 2016 yılının sonlarına gelirken artık sadece geleneksel tasarımlar size nefes aldıracak bir yenilik için yeterli değil.
2017 tavan tasarımları 4
2017 tavan tasarımları değişik işlevsellik ve farklı tavan tasarım seçenekleriyle birlikte etkileyici tasarım projeleri seçmenize ilham kaynağı olmalı ve bu kaynağın size son model tavan tasarımlarını bulmanız konusunda yardımcı olacağını umuyoruz.

Asma tavanlar: Tasarım çeşitliliği

Tavan seçerken en yaygın ve popüler seçeneklerden biri, asma tavanlar; orijinal kompozisyonlar oluşturma, aydınlatma gömme yeteneği ve hataların (beton döşemelerin çatlakları) bulunduğu noktada mükemmel düz bir yüzey yaratma imkânı ile tüketicilerin sadeliği yakaladığı bir seçenektir.
2017 tavan tasarımları
Asma tavan yapıların yardımıyla tavan alçaltmak; entegre aydınlatma ve asma lambaları ile mükemmel şablon kompozisyonları oluşturmanıza olanak tanır. Kullanılacak malzeme olarak alçıpan çok esnek bir malzemedir, işlenmesi kolaydır, askıdaki yapıların tamamen farklı, olağandışı şekillerde yapılmasını sağlayabilirsiniz.
2017 tavan tasarımları 2
Asma tavan ile ev dekorunuza alışılmadık geometrik şekiller katabilirsiniz. Örneğin, odanızın tasarımında pürüzsüzlük ve zerafeti yuvarlak şekiller ile sunabilirsiniz. Temiz çizgiler ve keskin açılar, iç mekanı düzene sokan ve tasarımın katılığını gösterebilen bir geometriklik yapı ile sunulur.
2017 tavan tasarımları 3
Bölünmüş seviye tavan popülaritesini kaybetmeyen tavan tasarımlarından biridir. 2017 tavan tasarımları için de özellikle tercih edilmesi öngörülen bir yapıdır. Sadece odanın aydınlatmasının yerini vurgulamakla kalmaz, aynı zamanda bu yapılarla orijinal görsel kompozisyonlar da oluşturabilirsiniz.

2017 tavan tasarımları için gözde seçeneklerden biri olması beklenen bölünmüş seviyeli tavan ile özellikle tavandaki telleri, aydınlatma sistemlerini gizlemekle kalmazsınız, aynı zamanda çok seviyeli tavan yapılarına sahip kornişler için gizli bir bağlantı kurabilirsiniz. Sonuç olarak, perdelerin tavanın kendisinden asılı kalması gibi oluşturacağınız görüntü odanızın yüksekliğini görsel olarak arttıran bir his elde ettirecektir.