2017 En Çok Tercih Edilen Tavan; Petek Asma Tavan

2017 En Çok Tercih Edilen Tavan; Petek Asma Tavan

Son yılların en çok tercih edilen iç mimari dizayn trendi: “Petek Görünüm

Bal peteği şeklindeki desenler aslında 20.yüzyıldan beri mimari açıdan popülerliklerini koruyorlar. Altıgen fayanslardan günümüz modern tasarım akımlarına kadar bu desenler ile minimalist, modern ve organik olan heyecan verici bir göz alıcılık yakalıyoruz.

2017 en çok tercih edilen tavan
Petek görünümlü tasarım ile çok farklı tarzlarda (Vintage, Fas, Hollywood Regency ve son derece çağdaş stilleri) iç tasarım çalışmaları uygulanabilir. Özellikle 2017 yılında tekrar popülerliğini ön plana çıkartan petek asma tavan çalışmaları ile sezonun bal peteği görünümlü tavanlarına göz atabilirsiniz. Bu geometrik motif ile binanıza istediğiniz tarz bir hava katmak için bizimle direkt iletişime geçebilir ve projeniz için profesyonel destek talep edebilirsiniz.

Tavana, duvarlara ve zemine güçlü bir petek varlığı katabilirsiniz. Bu desenin geometrik yapısı, binanıza istediğiniz mimari ifadeleri uygulamanız için idealdir. Uygulanacak motifin tek renkli bir odaya bile katacağı yeni doku ve derinlik yapısı fiyat performans oranı açısından sizi memnun edecektir.

Petek asma tavan ile binanızdaki farklı bölümlere tercihinize göre ekstra bir canlılık ile doku ve renk katabilirsiniz. Özellikle modern bir mekan için mükemmel olan hem çağdaş hem samimi bir görünüm sağlarsınız. Tavan uygulamanız ile birlikte duvarlarınıza karar verebilirsiniz. Yumuşak beyaz tonlar ile duvarlarınızı vurgulayabilir veya bronz, metalik tonları tercih edebilirsiniz.
Bir odada iki veya daha fazla öğe bulunduğunda petek desen kullanımının iki kat etkili olduğunu daha önce fark ettiniz mi? Bina içerisindeki iç dekorasyonunuza güzel bir fon oluşturmak için petek asma tavan çok ideal bir seçenektir.

Binanız için uygulamayı planladığınız asma tavan çalışmaları için ilham almaya yönelik resimlere bakmak eğlencelidir. Ancak hemen şu anda petek asma tavan ürünlerini satın almak ve binanızda uygulatmak istiyorsanız ne olacak? 2017 en çok tercih edilen tavan modeli olarak petek asma tavan sistemlerini incelemek ve hemen bilgi almak için bizimle iletişime geçin. Binanız için doğru görünüşü bulmanızı sağlamak üzere sizinle birlikte bu karar alma sürecine ortak olmak isteriz.